Adverticum Adserver

Live Preview funkcióval bővült az AdServer NG

2011. január 26. 13:38 - cseross

Az új funkció segítségével az AdServer NG felhasználói már azelőtt ellenőrizhetik a weboldalba épített bannert, mielőtt elindítanák az éles kampányt.

A Live Preview kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a speciális megjelenésű bannereket ne csak  a tesztoldalakon ellenőrizzék, hanem magán a weboldalon is, ezzel kiküszöbölve a csak ott jelentkező hibákat. Az AdServer NG által generált linken a végleges környezetében tekinthető meg a banner, miközben az oldal látogatói számára még nem látható a hirdetés. Ezt a speciális linket nemcsak az AdServer felhasználói láthatják, hanem átadható akár külső partnernek is jóváhagyás céljára.

Próbálja ki a Live Preview-t:

  1. Kattintson erre a linkre, és tekintse meg a Prim Online oldalán elhelyezett teszt bannerünket.
  2. A jobb felső sarokban látható "goa3 notifications" mezőben a zóna ID-re kattintva a rendszer megmutatja, hogy az oldalon belül fizikailag hol van beépítve a zóna (jelen esetben az oldal aljában).
  3. Zárja be a böngészőt!
  4. Nyissa meg újra a böngészőt és látogasson el a http://prim.hu/ oldalra. A browser bezárásával érvényét veszítette a Live Preview cookie, így a site-on az éppen futó éles kampányok hirdetései láthatóak.
Szólj hozzá!
Címkék: adverticum

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr42615288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása