Adverticum Adserver

Ha április, akkor Digitális Mesterkurzus!

2015. március 12. 11:44 - Vagdal Éva

Áprilisban 10-én indul a hazai online marketingélet már jól ismert képzési programja gyakorló szakemberek, valamint a digitális kommunikáció világa iránt érdeklődők számára. A Digitális Mesterkurzus kiváló lehetőséget biztosít az online reklámpiac legújabb trendjeinek és eszközeinek megismerésére és elsajátítására.

A négy napos marketingkurzus az iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezésében valósul meg.

De miért is érdemes ellátogatni a képzésre? A kommunikációs iparág legjobb szakemberei által tartott előadások keretében a résztvevők elsajátíthatják az online marketing minden csínját-bínját és versenyképes digitális marketingtudással a birtokukban léphetnek vissza a munka világába.

Az előadások rendkívül változatos témákban nyújtanak elmélyülési lehetőséget, a fogyasztók használati szokásaitól kezdve a jelenleg uralkodó trendeken át az online marketing teljes eszközkészletének bemutatásáig. A teljes programot a kurzus honlapján tekinthetik meg az érdeklődők.

A kurzuson érintett témakörök által kialakított digitális jövőkép elsajátítása ugyanis alapvető elvárássá vált az online marketing szakemberei számára, hiszen csak egy szilárd digitális szemléletmóddal a hátuk mögött képesek lépést tartani az ügyfeleik igényeivel és a versenytársak által előidézett folyamatos változásokkal. Emellett persze a kapcsolatépítésre is remek alkalmat jelent a képzés.

A mesterkurzus ugyanakkor nemcsak a résztvevők szempontjából teremt értéket, hiszen amellett, hogy egy kihagyhatatlan továbbképzési platform a szakemberek számára, a hazai online- és digitális médiumok, valamint ügynökségek szemléletének közelebb hozásához, így egy egységes digitális szemléletmód kialakításához segítheti hozzá a piacot.

dmk.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr267262379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása