Adverticum Adserver

A csapat útrakelt

2012. október 05. 14:49 - Czipperer Dia

Szüreti hangulat, napsütés és sok-sok játék - kell ennél több? Az idei csapatépítő úti célja a Didergő-tanya volt, ahol egyáltalán nem fáztunk. Bár este már nem volt túl meleg, de azért panaszra nem volt okunk - semmilyen téren.

De hát egy igazi AdServer-csapat felkészül mindenre: hát mi éppenséggel a rossz időre. Szóval meleg holmit csomagoltunk jócskán. Miközben a déli napsütésben szüreteltünk, izzadtunk, többen elgondolkoztunk azon: „Normális vagyok?” De a finom marhapörkölt és a versenyzés öröme kárpótolt mindenért, ami a ki tud több szőlőt szüretelni, és melyik csapat bizonyul jobbnak az egy perces feladatokban koncepció köré szerveződött.

Vicces volt a reggelis próbálkozás: gondoltuk piknikezünk egyet. Igen ám, csak a hely, amit kiszemeltünk, bűzlött a trágyától… de talán jobb is így, mert végül egy barátságos lőtér udvarán tömtük a malacot.

DSC_7863.JPG

Éppen a finom falatokért állunk sorba reggelinél - napsütés és no trágya :)

Aztán reggeli után irány Egerszalók, szüret, ebéd és szőlőpréselés. Mindeközben semmi ok nem volt az aggodalomra: a Support csapat teljes készültségben várta a záporozó telefonokat, de itt is mellettünk állt a szerencse, hiszen több száz kilométerről is vették az akadályokat. Köszönjük a türelmet az ügyfeleinknek, akik hagytak minket átszellemülni, és igazán átérezni az Egri Borvidék hangulatát.

Egy napra sikerült elszakadnunk az irodától, és amíg a szerverek tartották helyettünk a frontot, addig mi a borvidék lankáin dolgoztunk keményen. Egy óra alatt sikerült egy egész kocsi platót megpakolnunk szőlővel.

Ez a „mi” péntekünk volt, és nagyon élveztük. Jó érzés olyan ügyfelekkel együtt dolgozni, akik nem csak megértik, hogy egy nap „szabit” kérünk, de még tetszik is nekik. A Facebookra feltöltött képeink jó pár lájkot besöpörtek már.

Tavaly kipróbáltuk, milyen a pusztai élet, most pedig belekóstolhattunk - így szüreti szezonhoz illően - milyenek is a szőlősgazdák mindennapjai, és miben rejlik az egri bor vonzereje.

Hát ez a „görbe péntek” is munkásan telt, és már készülünk is a következő release-re… akarom mondani csapatépítőre. :)

Kíváncsi vagy további képekre? Katt ide!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr164820783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása