Adverticum Adserver

"Puszta" péntek az Adverticumban

2011. szeptember 23. 12:22 - Czipperer Dia

Pénteken kiürült az iroda, csak a szerverek és a kiszolgálás nem állt le az Adverticumnál. Felkerekedtünk, és elindultunk egy igazi pusztai team buildingre, ahol sokféle ismerettel gazdagodtunk.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket időben tájékoztassuk a közelgő eseményekről. Ez most sem volt másképp. Már napokkal előbb kiküldtük a hírlevelet, hogy pénteken „felszívódunk”. Így nyugodt szívvel léptünk a tettek mezejére, és hagytuk, hogy a szerverek tartsák a frontot helyettünk.
 
Méltán mondhatom, hogy építő jellegű volt ez a rendhagyó munkanap. Nem csak közelebb kerültünk egymáshoz, hanem együtt csináltuk végig a feladatokat, kihívásokat. Bár három csapat volt, akik egymás ellen versenyeztek, végül mégis együtt ünnepeltük a győzteseket.
 
Mire Ópusztaszerre értünk, már túl voltunk a feladatok nagy részén. Műveltségi feladatsor, aminek a válaszaiból különféle számításokkal össze kellett rakni az első úti cél koordinátáit – hát így indult. És egy kutyamenhelyen kötöttünk ki, ami sokakban mély nyomot hagyott. Mindezekről csapatvideók is készültek, amiket együtt néztünk meg a vacsora után.
 
Nem üres kézzel érkeztünk hozzájuk
 
 
Estére már kellően elfáradt mindenki, hiszen Ópusztaszerre nem éppen pihenni mentünk. Bár sütött a nap, és körülbelül 30 fok volt, de nem napozással töltöttük az időt. Nem bizony! Lovagoltunk ősmagyar Akhal Teke lovakon, és kipróbálhattuk a jellegzetes reflexíjakat is.
 
Eszembe jutott még indulás előtt, hogy bírják majd sokan számítógép és internet nélkül. Hát néhányan nem hazudtolták meg magukat. Estefelé előkerültek azok a bizonyos gépek, és nem csak a videók miatt :) A Support telefon is megcsörrent néhányszor, de Lizi hősiesen vette az akadályokat még 130 km-ről is. 
 
A szerverek is jól bírták nélkülünk a kiképzést. Ők még ezen a napon is rendületlenül szolgálták ki az ügyfeleket. Rájuk mindig számíthatunk ilyen helyzetekben :) Ezzel a tudattal élveztük az igazi pusztai hangulatot.
 
Ha már puszta, akkor jurta! Ezekben az ősmagyar hajlékokban hajthattuk álomra fejünket. A hosszúra nyúlt este után pedig vastag pokrócokba burkolózva próbáltuk kipihenni a nehéz „munkanapot”. 
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr433248170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása