Adverticum Adserver

Social Media Banner

2009. november 05. 16:57 - Prím Letöltés

hőskorban még statikus bannerek fogadták az embereket a honlapokon, majd a gif és később a flash elhozta a most ismert villogó mozgó, hirdetéseket a monitorokra. Jelenleg a videós, interaktív, helyben aktivitást kiváltó reklámok a divatosak, de találkozhattunk már olyan megoldással is, melyben saját magunkat láthattuk viszont. Viszont olyan banner még nem sok volt, ahol ismerőseink mosolyogtak vissza ránk.

A Vodafone új Vodafone 360 szolgáltatásának bevezetéséhez készített az olaszoknak a Fullsix Italy ügynökség egy bannert, ami Facebook vagy Twitter ismerőseink képéből rakja ki a nevünket. 

A kinyíló hirdetésben aztán forgathatjuk a feliratot és megnézhetjük, hogy adott ismerősünk utoljára milyen status üzenetet írt. A bannere kattintva pedig eljuttathatunk a szolgáltatás weboldalára.

A Vodafone 360 a szolgáltató alkalmazás-piactere lesz, amelyben többek között fontos szerepe jut a névjegyzéknek is. Ebben nem csak a telefonban szereplő nevek, hanem a Facebook kapcsolataink és más közösségi médiás ismerőseink is helyet kapnak majd, és természetesen folyamatosan frissülnek is a velük kapcsolatos információk.

Bár kifejezetten ötletes bannerről van szó és még a szolgáltatáshoz is kapcsolódik, ennek ellenére nem biztos, hogy sikeres lehet, hiszen az emberek nem szívesen adják ki a jelszavukat, és ez hatványozottan igaz egy banner esetén, még akkor is, ha a világ legnagyobb mobilszolgáltatójának logója van a sarokban.

Hazánk jelenleg még nem szerepel azon országok között, ahol a közeljövőben használatba lehet venni a Vodafone 360-at, mire hozzánk is elér, addigra talán az iWiW ismerőseinket is tudjuk majd integrálni. Ha a rendszerbe nem is, de a bannerba igen.      

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr41492732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása