Adverticum Adserver

Kreativitás + online videó = siker

2012. június 22. 17:28 - Czipperer Dia

Gondoltad volna, hogy az amerikaiak májusban 4,5 milliárd percet töltöttek online videó-nézéssel? A comScore jelentése szerint pedig 180 millió internethasználó 36,6 milliárd online videót nézett meg májusban. Szép szám.Nézzük, milyen videók hódítanak mostanában.

Ott van például a Coca-Cola kampánya, amely az Adweeken kiérdemelte „A nap reklámja” címet is. Érdekes koncepció jelenik meg a videón. A rejtett kamerás megoldást kapcsolják össze a márkával. Néha a kreatív ötletek egészen elvontak, de egy jó reklám legfőbb ismérve, hogy valóban elgondolkodtatja az embereket.

 

Az Adverblogon is megjelent Volkswagen kampány azzal tűnik ki az autóreklámok tömegéből, ahogy a YouTube-ot használja. A kapcsolat a zenék és a wolksvagen alkatrészek között van - nézd meg, hogyan passzol össze a kettő!

 

A szintén „nap reklámja”-díjas Chevrolet reklámjában pedig legújabb alkalmazásukat promotálják, melynek segítségével a kocsi tulajdonosa telefonjával könnyedén ki tudja nyitni az ajtót, ha a kulcs a lezárt autóban maradt. Csak ne hagyja ott a telefonját is! :)

 

Ezek a reklámok nem csak azért voltak sikeresek, mert videó formában közvetítették az üzenetet. A kulcs a kreativitásban és a tartalomban rejlik, amelyhez hatékony eszköz az online videó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr234605141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása