Adverticum Adserver

Játszani tudni kell - A gamification szabályai az interneten

2011. június 01. 10:07 - cseross

Az idei enter!digital új buzzword-el gazdagította a hazai marketinges szakmát. A korábban már több helyen is előforduló gamification május 26.-án a konferencia középpontjába került, és a résztvevők, illetve a beszámolók alapján az érdeklő többség is kicsit közelebb kerülhetett az egyre többet emlegetett kifejezés valódi jelentéséhez.

De pontosan mi (nem) a gamification? Miért fontos ez, és milyen szabályok mentén kell kialakítanunk a működését, hogy erre támaszkodva sikereseket érhessünk el?

Balatoni Emese kollégánk előadásából többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, illetve rövid bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan tettük játékosabbá húsvétkor az Adverticum AdServer használatát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr62946246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása