Adverticum Adserver

Mutasd meg a bannered! - Internet Hungary 2010

2010. október 14. 11:51 - cseross

Twitter fal és banner bemutató az Adverticum standján és az interneten! Az idei Internet Hungary alkalmából speciális microsite-tal jelentkezik az Adverticum! Az oldalra becsatornázzuk a rendezvénnyel kapcsolatos tweeteket, így a legfrissebb információkhoz juthatnak az előadásokról azok is, akik nincsenek ott Siófokon. Emellett azokra is gondoltunk, akik a helyszínen követnék a csiripeket. Standunkon kivetítjük az oldalt azok számára, akik éppen nem az előadásokon mélyítik a szakmai tudásukat.

Mutasd meg, hogy mit lehet kihozni a display hirdetésekből!

Az oldalon nem csak a tweeteket lehet majd olvasni, hirdetési zónákat is beépítünk a site-ba, amikben bárki elhelyezheti a reklámját, melyet a twitter közvetítést online követők mellett az Internet Hungary résztvevői is láthatnak. A site-on mindenkinek lehetősége van bannert elhelyezni (akár a helyszínen is!), legyen szó nagy piaci szereplőről vagy egy ügyes kezű bannerkészítőről. Az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy a beküldők megmutathassák a display reklámokban rejlő kreatív lehetőségeket.

A hirdetéseket az Adverticum AdServer NG rendszerrel szolgáljuk ki, a hagyományos megjelenések mellett kinyíló bannereket is örömmel látunk. A reklám témájában nincsen megkötés, korábban futott hirdetéseket is elfogadunk.

 

Nyeremény a beküldőknek

A bannert beküldők között egy 2 fő részére szóló, két éjszakás wellness csomagot sorsolunk, amelyet a Gerébi Kúria Hotel és Lovasudvarban lehet felhasználni.

A sorsolásra az Internet Hungary 1. napján (okt. 26.-án) 19 órakor kerül sor az Adverticum standjánál.

Az eseménnyel egyidőben Adverticum koktélokat szolgálunk fel!

Mindenkit szeretettel várunk a sorsolásra!

 

A részvételről és a bannerekről

A részvételhez csak el kell küldeniük a bannerüket az info@adverticum.com címre, illetve a hirdetésüket a standunkon is feltölthetik az Adverticum Adserver NG-n keresztül az Internet Hungary ideje alatt.

Az oldalon 330x247-es és 728x90-es hirdetési zónában jelennek majd meg rotálva a bannerek. A hirdetéseket egyforma súlyozással futtatjuk, így mindegyik ugyanakkora valószínűséggel jelenik meg a site-on.

Bannerkészítési útmutatónkat letölthetik a clicktest.adverticum.com oldalról.

A hirdetési zónába illeszkedő bannerek mellett méretet változtató hirdetéseket is elfogadunk, a dokumentáció ezek elkészítéséhez szükséges információkat is tartalmazza.

Ha bármilyen kérdésük van, keressenek minket az info@adverticum.com címen, illetve itt kommentek formájában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adserver.blog.hu/api/trackback/id/tr992362077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása